Így lehet Hollywoodi sztármosolyod fillérekből, 3 perc alatt
2019. augusztus 29. írta: NetPiac

Így lehet Hollywoodi sztármosolyod fillérekből, 3 perc alatt

A hibátlan és fehér fogsor luxusa ma már nem csak a sztároké.

Letört, hiányzó, ferde, elszíneződött fogak és foghíjak? Mind komoly esztétikai problémát jelentenek, ezért nagy hatással lehet magabiztosságunkra.

Orvoslásuk legtöbbször időigényes, fájdalmas, és nem utolsó sorban költséges folyamat. Létezik azonban egy forradalmian új otthon felhelyezhető esztétikai eszköz, amely gyors, fájdalommentes és pénztárcakímélő megoldást jelent mindazoknak, akik ragyogó fogsorra vágynak.

Snap-on Smile® – A foghidak új generációja

A Snap-on Smile® otthon egyszerűen felhelyezhető és kivehető, ideiglenes foghíd speciális gyantából készül, ezért rendkívül vékony, mégis tartós eszköz. A letört, elszíneződött vagy hiányzó fogak elfedése és pótlására kiválóan alkalmas.

Ezen kívül az elavult, kivehető részleges fogpótlások tulajdonosai számára is kényelmes, esztétikus és gazdaságos alternatívát nyújt.

snap-on-smile-21.jpg

Hibátlan fogsor fájdalommentesen, elérhető áron, otthonodban

Felhelyezéséhez gyakorlatilag semmilyen előkészítésre nincs szükség. A fogszerkezet érintetlen marad, nem kerül sor csiszolásra, fúrásra vagy érzéstelenítő injekcióra, ezért a folyamat teljesen fájdalommentes. A Snap-on Smile® viselése semmilyen korlátozással nem jár, ugyanúgy élvezhetjük kedvenc ételeinket és italainkat, mint a viselése előtt.

A Snap-on Smile® tökéletes választás mindazok számára, akik nem szeretnének fogaik esztétikai megújításáért nagyobb összeget fizetni, vagy tartanak a hosszadalmas és fájdalmas folyamattól.

snapon.jpg

Egyszerű használat

A Snap-On-Smile ideiglenes foghíd felhelyezése pofonegyszerű, nincs szükség előkészületekre, fájdalmas csiszolásra.

Első lépésként tegyük 2-3 percig a viszkóz műanyagot forró vízbe. Ezt követően a fogsínnel együtt helyezzük a felső fogsorunkra, és kézzel alaposan nyomjuk rá,hogy kialakuljon a forma. Ezután vegyük ki, majd hideg vizes lehűtést követően máris használhatjuk a fogsínt. Ezután bármikor egyszerűen egy mozdulattal felhelyezhetjük és kivehetjük. Fogsor ragasztó használata nem szükséges!

Még több információért kattints ide

HOL KAPHATÓ ÉS MENNYIÉRT?

 

IDE KATTINTVA RÉSZESÜLHETSZ AZ ELSŐ 100 VÁSÁRLÓNAK JÁRÓ 80%-OS KEDVEZMÉNYBEN!

 

gombok_megnezem.png

A bejegyzés trackback címe:

https://netpiac.blog.hu/api/trackback/id/tr7615025260
süti beállítások módosítása