Ilyen extrém kánikula várható. Mutatjuk a megoldást a túlélésre!
2019. június 12. írta: NetPiac

Ilyen extrém kánikula várható. Mutatjuk a megoldást a túlélésre!

Egy remek eszköz, ha klíma nélkül hűssölnél.

A szakemberek szerint extrém nyári hőség érkezik a napokban. Helyenként a hétvégén akár 37°C fokot is elérheti a hőmérséklet. Ráadásul legtöbbünk nem csak az otthoni melegtől, de a munkahelyen lévő klímától is szenvedhet, ami a meghűléses megbetegedések melegágya is lehet - így érdemes vele vigyázni.

Ha szeretnél egy egészséges, kiváló alternatívát, akkor a Pro Cooler mobil léghűtőnél keresve sem találnál jobbat!

Az igazán kellemes levegő

A Pro Cooler lelke egy speciális, úgynevezett Hydro-Cool hűtő. Amelynek lényege, hogy "átalakítja" a meleg levegőt kellemes, hűvös hőmérsékletűvé. A készülék hátoldalán lévő ventilátor beszívja a forró levegőt, majd továbbítja az egyedülálló Hydro-Cool hőcserélőbe, amely tulajdonképpen egy speciális vízhűtő.

ke_pernyo_foto_2019-06-10_23_09_29.png 

Ezután a Pro Cooler egy kellemes, hideg, párás levegőt bocsát ki.

Optimális páratartalommal az egészségért

Ez a párás levegő pedig nem csupán hűt, de nyugtatja az irritált orrnyálkahártyát is. Megfelelő tisztítás mellett pedig nem telepednek meg a baktériumok, mint a klíma esetében, így tökéletesen biztonságos.

Használata során ráadásul nincs szükség semmilyen vegyszerre, így bárhol - akár a gyermekek szobájában is - bátran használhatod.

Ne bajlódj a szereléssel

A klímához szakemberre - és valljuk be, nem kevés pénzre - van szükség, nem is beszélve az ehhez szükséges munkálatokról és a klíma karbantartásáról.

cooler33.jpg

Egy ventilátor optimális választásnak tűnhet, azonban az igazán nagy hőségben mit sem ér, hiszen kvázi csupán megkeveri a forró levegőt.

A Pro Coolerhez elég, ha vizet töltesz a tartályba és máris élvezheted a hűsítő, kellemes, páradús levegőt. Így nem kell megfizetned a drága klímát és a szakembert.

Különböző fokozatok a különböző igényekhez

Természetesen nincs mindig 40 fok, így nem kell hűtőt varázsolni a szobából 28 fokos melegben sem. A hőmérséklethez viszonyítva a Pro Cooler állítható szabályzójának köszönhetően kellemes levegőt biztosít bármely helyiségben - legyen szó akár egy meleg konyháról, akár egy nyaralóról.

Vidd magaddal bárhová!

Gyakori, hogy a kisebb faházakban, bungalókban csak egy mennyezetre szerelt ventilátor szolgáltatja a “felfrissülést”. Sajnos ez sok esetben nem elég hatékony, így klíma híján marad az árnyék és a hűsítő víz.

Szerencsére a Pro Coolert bárhová magaddal viheted - a munkahelyedre, a nyaralásra, vagy épp a forró konyhába, így sehol sem kell nélkülöznöd a hideget.


Most ráadásul extra, bevezető 50% kedvezménnyel és ingyenes országos házhozszállítással tudod erre a linkre kattintva megvásárolni:
gombok_megnezem.png

A bejegyzés trackback címe:

https://netpiac.blog.hu/api/trackback/id/tr7514888032
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása