Ezzel formába hozhatod magad nyárra, egyszerűen és gyorsan!
2019. május 21. írta: NetPiac

Ezzel formába hozhatod magad nyárra, egyszerűen és gyorsan!

smartfit1280-720.jpg

Mindjárt beköszönt a nyár és vele együtt a strandszezon. Ilyenkor mindenki szeretné a legjobb formáját hozni, hogy jól mutasson a vízparton. Sokaknak azonban a munka mellett nincs rá ideje és energiája, hogy eljárjanak futni és mozogni.

Nekik találták ki ezt a nagyszerű készüléket, az 5-in-1 Smart Fitness-t.

Mi ez a készülék? És hogyan segít megszabadulni a feleslegtől?

Az 5-in-1 Smart Fitness egy forradalmian új, izomstimuláló és fogyasztó EMS-készülék. Lényege, hogy az EMS elektródái a mikroprocceszor segítségével munkára ösztönzik az izmokat, akár ülő-, álló-, vagy fekvőhelyzetben is.

gombok_megnezem.png

Hol és hogyan használhatom a Smart Fitness készüléket?

A stimuláló lényege, hogy bárhol, bármikor alkalmazhatod, amikor csak szükséged van rá. Éppen ezért speciálisan vékony, pillangó formájúra tervezték, így könnyedén elrejtheted a ruha alatt. Ezzel a módszerrel tehát otthon vagy akár a munkahelyeden is használhatod.

Honnét fogyhatok vele?

Kockahasat és kigyúrt testet szeretnél? Lapos, kerék feneket és szép, formás combokat?

5-in-1 Smart Fitness segítségével a legproblémásabb területekről fogyhatsz.

A csomagban található 1 darab, nagy EMS készülék, amelynek segítségével a fenékből, illetve a combból fogyhatsz, továbbá 2 darab kisebb fitness rendszer, amellyel a kart és a lábat erősítheted. Ezenkívül tartalmaz még 2 darab nagyobb EMS berendezést is, amelyet a hasadra, hátadra vagy a mellkasodra erősíthetsz.

gombok_megnezem.png

Gyors hatás

A hatás nagyon hamar, akár 10 perc alatt is megmutatkozik, hisz a stimulálás lényege, hogy azonnali munkára kényszeríti az izmokat, amelyek ezáltal erősebbek és keményebbek lesznek.

Ha nem szeretnél kondiba járni és nincs időd a futásra, válaszd az 5-in1 Smart Fitness készüléket és gyúrd ki magad a nyárra!

Most 50% bevezető kedvezménnyel kapható és az alábbi linkre kattintva tudod megvásárolni:

5-in1 Smart Fitness Készülék

 

A bejegyzés trackback címe:

https://netpiac.blog.hu/api/trackback/id/tr1514842404
süti beállítások módosítása