Eszköz, amely akár az életed is megmentheti!
2019. június 03. írta: NetPiac

Eszköz, amely akár az életed is megmentheti!

Betegségek előrejelzése már otthonodban is lehetséges.

Sajnos egyre többen küzdenek különféle betegségekkel: asztmával, allergiával, különböző tüdő- és érrendszeri megbetegedésekkel. Pedig egy kis odafigyeléssel a baj akár meg is előzhető!

A megfelelő pulzus fontosságával a legtöbbünk tisztában van, azonban sokan nem tudják, de a testünk véroxigénszintje egy kiváló előrejelző-rendszer.

AKÁR ÉLETET MENTHET A RENDSZERES VÉROXIGÉNSZINT MÉRÉSE! AMIT EGYSZERÜEN  EZZEL A KÉSZÜLÉKKEL MÁR OTTHONODBAN IS ELVÉGEZHETSZ!

Kevesen tudják, de a véroxigénszint az egyik legfontosabb fokmérője annak, hogy szervezetünk rendben működik-e.

pulzoximeter.jpg

A véroxigénről, röviden

A szervezet véroxigénszintje megmutatja, hogy a vörösvértestek az oxigénszállító kapacitásuk mekkora hányadát használják. Ha ez a szint alacsony, akkor kevés oxigén jut el a sejtekhez, ami kevesebb energiatermeléssel jár.

Ennek tipikus tünetei a fáradtság, gyengeségérzet vagy akár az enyhe szédülés. Különösen idősebb korban lehet veszélyes, illetve azoknál, akik dohányoznak, különböző betegségekkel vagy szívproblémákkal küszködnek.

Mi a megoldás?

Szerencsére a technológiai fejlődésnek hála, ma már otthon is elérhető a biztonságos, pontos és fájdalommentes mérés, amelynek köszönhetően figyelemmel kísérheted egészségi állapotod.

Használj Pulzoximétert az otthoni véroxigén és pulzus egyszerű és gyors méréséhez!

 

A Pulzoximéter egy modern, csúcstechnológiás készülék, amellyel fájdalom nélkül, otthon megmérheted a szervezeted véroxigénszintjét és a pulzusod is. Így biztos lehetsz benne, hogy a véred elegendő oxigént szállít-e ahhoz, hogy egészségesen működjön a szervezete! 

A Pulzoximéter használata rendkívül egyszerű: csupán csíptesd fel az ujjadra és figyeld az eredményt a modern LCD kijelzőn. Ez egy teljesen fájdalom- és mellékhatás-mentes eljárás, amely meghatározza a vörösvértestek oxigénszállítását.

Fontos tudnod, hogy az egészséges érték minden esetben 95-100% között van. A 94-90% közti érték egy esetleges betegséget jelezhet előre, azonban ha még ennél is alacsonyabb értéket (89% alatti) mérsz, azonnal fordulj orvoshoz.

Az oxigénhiányt elsődlegesen az agy, a szem, a szív, illetve a vese panaszai jelzik; koncentrációs zavar, aluszékonyság, fejfájás, fülzúgás, szédülés, szemkáprázás, változó látásélesség, magas pulzusszám, fáradtság, levertség, gyakori vizelési inger, a végtagok alacsonyabb hőmérséklete, emésztőrendszeri problémák hátterében mind állhat tartósan alacsony véroxigénszint.

Rendkívül fontos, hogy rendszeres időközönként mérd, hiszen az érték változhat!

Használd megfelelő időközönként, és ismerd fel időben szervezeted jelzéseit! A készülék rendszeres használatával kiderítheted, szükséges-e orvosi vizsgálatnak alávetned magad.

IDE KATTINTVA RÉSZESÜLHETSZ AZ ELSŐ 100 VÁSÁRLÓNAK JÁRÓ 60%-OS KEDVEZMÉNYBEN, A PULZOXIMÉTER ÁRÁBÓL!

gombok_megnezem.png

A bejegyzés trackback címe:

https://netpiac.blog.hu/api/trackback/id/tr3114870284
süti beállítások módosítása