Mindjárt itt a szúnyoginvázió! Mentsd meg a kerti bulit, ezzel az egyszerű eszközzel!
2019. május 20. írta: NetPiac

Mindjárt itt a szúnyoginvázió! Mentsd meg a kerti bulit, ezzel az egyszerű eszközzel!

Kint sütögetnél a kertben, de az ablakot sem lehet kinyitni a szúnyogoktól? Az éjszaka közepén idegesítő zümmögésre ébredsz? Vess véget a szenvedésnek egy egyszerű készülékkel, az Óriás UV-fényes rovarcsapdával.

Megoldás: Óriás UV-fényes rovarcsapda

Évről évre rengeteg szúnyog lepi el hazánkat és egyelőre úgy tűnik, ez idén sem lesz másképp. Annál pedig nincs is rosszabb, mint amikor a várva várt nyári grillpartin megjelennek a vérszívók és elrontják a bulit. 

A rémálom sokszor éjszaka sem ér véget, hiszen a vérszívók sötétben is ott zümmöghetnek a füled mellett. Az Óriás UV-fényes rovarcsapda azonban bevonzza mind a legyeket, mind a szúnyogokat, így egész éjszaka nyugodt, pihentető alvást biztosít a családnak.

ke_pernyo_foto_2019-05-20_18_12_42.png

Ideális a kertbe és a nagyobb szobákba is

A rovarcsapda hatótávolsága kb. 70 négyzetméter, így kiválóan használható a teraszon, a nappaliban, szobákban vagy akár a nyaralóban is. A lámpa védelmét ráadásul sehol sem kell nélkülöznöd, hiszen könnyű súlya miatt szinte bárhová magaddal viheted.

Szagtalan védelem

Sok esetben a szúnyogriasztó sprayk kellemetlen szagot és ragacsos érzést hagynak maguk után. Ráadásul pár óránként újra kell fújni, nem is beszélve a bőrön keresztül felszívódó kemikáliákról.

A csapda ezzel szemben szagtalan (nem füstöl), továbbá nem kell félnie a mérgektől és ragacsos sem leszel, így teljes mértékben ártalmatlan.

pestkiller.jpg

Egyszerű, környezetbarát használat

A lámpa vegyszermentes, így nem károsítja a környezetet. Ráadásul az elpusztult bogarakat gyorsan és könnyedén kiürítheti a rovartálca segítségével.

Egyszerűen csak húzd ki a készülék alól, öntsd ki róla a rovarokat és egy könnyed mozdulattal törölgesd el, majd csúsztasd vissza. Ennyi az egész.

Nem csak szúnyogok ellen

A szúnyogok mellett a legyek, molylepkék és a muslicák is tönkretehetik a hétköznapokat. A bogarak “vadászatával” pedig rengeteg értékes időt pocsékolhat el. Töltse ezt az időt inkább a családjával és hagyja, hogy az UV-fényes rovarcsapda tegye a dolgát.

Készülj már most a nyári rovarinvázióra és védd meg családod a szúnyogcsípésektől!

A rovarcsapda ára csak 7.990 forint, a vásárláshoz ide kattints

A bejegyzés trackback címe:

https://netpiac.blog.hu/api/trackback/id/tr4514838942
süti beállítások módosítása